≡ Menu

Bled na Tripadvisorju

Tripadvisor je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih strani za popotniške informacije, ocene in vse druge turistične storitve, ki zanimajo ljudi, ki bi radi obiskali druge kraje. Kot se za Bled spodobi, najdete na podstrani Tripadvisor Bled številne ocene obiskovalcev, priporočila in druge nasvete.

Stran še trenutno na žalost ni v slovenskem jeziku, tako da si boste s priporočili za Bled morali pomagati z angleščino, nemščino ali katerim drugim svetovnim jezikom, ki je trenutno že na razpolago. Tudi sami lahko oddate svoje mnenje v katerem od teh jezikov.

Na strani najdete tudi kar nekaj hotelov na Bledu, ki jih imajo razporejene na različne sekcije in sicer: najboljša vrednost, družinski hoteli, luksuzni, poslovni in romantični hoteli.

Na enak način najdete tudi razne apartmaje, vile in penzione, ki jih najdete na Bledu in njegovi okolici. Tudi z našim iskalnikom na desni strani lahko preverite pestro ponudbo prenočišč na Bledu in si jih enostavno rezervirate. V kolikor boste spali v kateri od teh, ki so omenjene tudi na Tripadvisorju, pa je seveda dobrodošlo, da delite svoje izkušnje tudi z ostalimi.

Predhodnja objava: