Apartmaji v Sloveniji

Zraven iskanja apartmaja na Bledu, lahko s spodnjim iskalnikom prenočišče preverite vse druge kraje v Sloveniji, na Hrvaškem in drugih delih Evrope.

V kolikor vas zanima Gorenjska, preverite tudi apartmaje v bližini Bohinjskega jezera, Kranjski Gori ali Bovcu. V iskalnik samo vpišite poljuben kraj, ki vas zanima in preverite številne razpoložljive apartmaje in hotele.
Booking.com

Apartmaji na slovenski obali

V poletnih mesecih je veliko povpraševanja po apartmajih na slovenski obali.

Če še vedno kolebate med dopustom na Gorenjskem in slovensko obalo, lahko preverite tudi ponudbo apartmajev tam in mogoče najdete kakšnega, ki bo pomagal pri odločitvi. Največ apartmajev najdete v Portorožu, Piranu in Izoli.

Apartmaji na Hrvaškem in drugod

Na Hrvaškem najdete apartma v vseh obmorskih mestih in v kolikor vas zanima ponudba prostih apartmajev in hotelov tudi tam, lahko v iskalnik vnesete poljuben kraj na Hrvaškem ali regijo in preverite proste apartmaje in ceno za njih.

Enako velja za druge države po Evropi in svetu. Ne glede na to ali se odpravljate na morje ali obisk kakšne prestolnice, lahko preverite različno ponudbo najcenejših prenočišč, saj vam iskalnik primerja različne ponudnike med seboj in vam omogoči rezervacijo najcenejšega prenočišča.

Nazaj na apartmaji na Bledu.