≡ Menu

Tripadvisor je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih strani za popotniške informacije, ocene in vse druge turistične storitve, ki zanimajo ljudi, ki bi radi obiskali druge kraje. Kot se za Bled spodobi, najdete na podstrani Tripadvisor Bled številne ocene obiskovalcev, priporočila in druge nasvete.

Stran še trenutno na žalost ni v slovenskem jeziku, tako da si boste s priporočili za Bled morali pomagati z angleščino, nemščino ali katerim drugim svetovnim jezikom, ki je trenutno že na razpolago. Tudi sami lahko oddate svoje mnenje v katerem od teh jezikov.

Na strani najdete tudi kar nekaj hotelov na Bledu, ki jih imajo razporejene na različne sekcije in sicer: najboljša vrednost, družinski hoteli, luksuzni, poslovni in romantični hoteli.

Na enak način najdete tudi razne apartmaje, vile in penzione, ki jih najdete na Bledu in njegovi okolici. Tudi z našim iskalnikom na desni strani lahko preverite pestro ponudbo prenočišč na Bledu in si jih enostavno rezervirate. V kolikor boste spali v kateri od teh, ki so omenjene tudi na Tripadvisorju, pa je seveda dobrodošlo, da delite svoje izkušnje tudi z ostalimi.

Na strani apartmajibled.si bomo spremljali tudi vreme na Bledu, saj se zavedamo, kako pomembna je ta informacija za tiste, ki se odpravljate na bled samo kot dnevni izlet.

Tako bomo na strani vreme Bled objavili različne vremenske napovedi iz različnih virov, da boste lahko preverili napoved za naslednje dni.

Trenutno najdete napoved za Bled za 3 dni, kar je idealno, če ste pred vikendom in razmišljate ali bi se odpravili za vikend na Bled ali ne. Tudi če se tja želite odpraviti samo za en dan, lahko s pomočjo 3 dnevne vremenske napovedi izberete tisti dan, ki je bolj primeren.

Glede na to, da velja Bled za eno izmed najlepših in največkrat fotografiranih mest v Sloveniji, je logično, da o njem najdete tudi dosti opisov in turističnih informacij. Stran, kjer najdete veliko takšnih informacij je tudi spletna enciklopedija Wikipedia.

Če bi po njej iskali Bled, bi našli zelo veliko koristnih informacij. Večina o njih je povezana z zgodovino Bleda, lokacijo njega in tem kaj ga obkroža, njegovo kulturno dediščino, kjer eveda najbolj izstopata blejski otok in blejski grad.

Še posebej si morate ogledati to stran, če vas zanima zgodovina bleda, saj najdete na njej veliko koristniih informacij.

Opis apartmaja Primavera Lake ***

Apartmajska hiša Primavera Lake se nahaja v predelu Bleda imenovanem Zaka, v bližini znanega veslaškega centra. Nahaja se na odlični lokaciji 30m od jezera z odličnim razgledom na Blejski otok ter gore v ozadju.

Hiša je sestavljena iz treh spalnih sob, dnevnega prostora, kuhinje, dveh kopalnic in ločenih stranišč ter balkona. Sprejme lahko do 6 oseb. Hiša je opremljena z televizijskim sprejemnikom, popolnoma opremljena, na prostem pa je na voljo tudi uporaba žara, prav tako pa je poskrbljeno za privatno parkirišče.

Do 1,5km oddaljenega središča Bleda se lahko sprehodite po veslaški promenadi, trgovina ter restavracija pa sta oddaljeni 700m.

Hišni ljubljenčki so dobrodošli brez doplačila, uporabljate pa lahko tudi brezplačen dostop do brezžičnega omrežja za internet.

Preverite cene, proste termine in rezervirajte ->

 poreč

Drugi apartmaji na Bledu

Opis apartmaja Vila Vita ****

Vila Vita se nahaja v središču Bleda, 200m oddaljena od jezera ter 900m od blejskega kopališča.

Nudijo najem sob ter apartmajev za 2-4 v stanovanjski hiši ter manjši brunarici zraven hiše. Vse sobe ter apartmaji so sodobno in komfortno opremljeni, sestavljeni iz spalne sobe, dnevnega prostora, kuhinje, kopalnice ter balkona z lepimi razgledi.

Vse sobe in apartmaji vključujejo LCD televizijski sprejemnik. Hiša in brunarica sta obdani z lepim vrtom, kjer se lahko sončite ali posedite v senci. Prav tako je ob hiši urejen parking. V soseščini se nahaja pekarna, trgovina, kavarna ter restavracije pa so dosegljive v kratkem sprehodu.

Po dogovoru lahko pripeljete tudi hišnega ljubljenčka, nudena pa je tudi brezplačna uporaba brezžičnega omrežja za internet.

Preverite cene, proste termine in rezervirajte ->

 poreč

Drugi apartmaji na Bledu

Opis apartmaja Vila Mia ****

Vila Mia se nahaja v središču Bleda, 200m oddaljena od jezera ter 1km od blejskega kopališča.

Nudi sobe ter apartmaje za 2-4 osebe, kateri so sodobno in komfortno opremljeni. Na voljo je dvoposteljna soba ter eno ali dvosobni apartma. V slednjem lahko s pomočjo raztegljivega kavča prespi tudi do 6 oseb. Soba in apartmaji imajo vsak svoj balkon, kopalnico, apartmaja pa še kuhinjo in dnevni prostor. Vse enote so klimatizirane ter opremljene z LCD televizijskim sprejemnikom.

Parkiranje je urejeno pred hišo, na razpolago pa je tudi manjši vrt ter terasa. Trgovina je oddaljena 200m, prav tako pa kavarne in restavracije ter blejsko sprehajališče. Golf igrišče Bled je oddaljeno 3km.

Gostom je na voljo uporaba brezplačnega brezžičnega omrežja za internet.

Preverite cene, proste termine in rezervirajte ->

 poreč

Drugi apartmaji na Bledu

Če vas zanimajo last minute apartmaji, morate preverite našo stran last minute in preizkusite iskalnik za zanimive apartmaje. V iskalnik vpišite termine, ki vam ustrezajo in na strani z rezultati preverite apartmaje na Bledu. Razdelite si jih lahko po ceni, oddaljenosti on centra Bleda ali kakšnem drugem kriteriju, ki je za vas pomemben.

Pri last minute ponudba je potrebno vedeti, da so takšne lahko znižane, saj želijo apartmaji in hoteli napolniti svoje sobe v zadnjem trenutku, na drugi strani pa takšne ponudbe tudi zelo hitro poidejo, saj so na veliko straneh tudi bolj izpostavljene. Tud na naši strani apartmajibled.si bomo spremljali akcije in popuste na razne namestitve in tako poskušali pritegniti goste na Bled.

Taktično čakanje na zadnjih nekaj dni pred željenim odhodom in iskanje last minute ponudb se vam tako lahko izjalovi, še posebej v času turistične sezone, ko je povpraševanje po apartmajih in hotelih največje.

Opis apartmaja Marjetica ****

Apartmaji Vila Marjetica se nahajajo v središču Bleda, 5min hoje oddaljeni od jezera ter 15 min sprehoda do blejskega kopališča.

Nudijo najem apartmajev za 2-4 osebe, kateri so komfortno in moderno opremljeni. Na voljo je enosobni apartma z zakonsko posteljo, dnevnim prostorom, kuhinjo, kopalnico ter balkonom in apartmaji s spalno sobo, dnevnim prostorom z raztegljivim kavčem, kuhinjo kopalnico, balkonom ali verando. Vsi apartmaji nudijo LCD televizijski sprejemnik.

Parkiranje je urejeno ob hiši, na razpolago pa je tudi vrt in terasa za sončenje. Najbližja trgovina je oddaljena 100m, prav tako pa v bližini najdete restavracije, kavarne, manjšo športno dvorano ter druge športne površine. Golf igrišče Bled je oddaljeno 3km.

Gostje lahko na območju hiše ter skupnih prostorov dostopajo do brezplačnega brezžičnega omrežja za internet.

Preverite cene, proste termine in rezervirajte ->

 poreč

Drugi apartmaji na Bledu

Opis apartmaja Cvetka ***

Apartmajska hiša Vila Cvetka se nahaja v središču Bleda, 250m oddaljena od jezera, 10 minut hoda pa je oddaljeno blejsko kopališče.

Nudijo najem apartmajev za 2-5 oseb ter počitniških hišk za 3-6 oseb. Apartmaji in počitniški hišici so opremljeni komfortno, domače, z veliko lesenimi detajli. Apartmaji so sestavljeni iz spalne sobe, dnevnega prostora, kuhinje, kopalnice in balkona ali verande, počitniški hišici pa iz dveh ločenih spalnih sob, dnevnega prostora, kuhinje, kopalnice in balkona.

Parkirišče je urejeno ob apartmajski hiši, gostje pa lahko uporabljajo večji vrt. Apartmaji in hišici so opremljeni z televizijskim sprejemnikom, nekateri tudi z DVD predvajalnikom. Na območju hiše ter skupnih prostorov lahko gostje uporabljajo brezplačen brezžični dostop do interneta.

Trgovina, restavracija in kavarne so na dosegu kratkega sprehoda, golf igrišče Bled pa je oddaljeno 3km.

Preverite cene, proste termine in rezervirajte ->

 poreč

Drugi apartmaji na Bledu

Opis apartmaja ACE Bled ***

Apartmaji ACE Bled se nahajajo na mirni lokaciji, v bližini glavne prometnice skozi Bled, 400m oddaljeni od jezera ter cca. 900m od blejske plaže.

Nudijo najem moderno, svetlo in komfortno opremljenih apartmajev za 2-4 osebe. Sestavljeni so iz dnevnega prostora z raztegljivim kavčem, spalnega prostora z zakonsko posteljo, kuhinje, kopalnice ter balkonom. Apartmaji nudijo klimatsko napravo ter LCD televizijski sprejemnik. Pred apartmajsko hišo se nahaja privatno parkirišče ter manjša zelenica.

Trgovina z živili je nekaj korakov oddaljena, v središču mesta pa lahko najdete različne kavarne ter restavracije. Golf igrišče Bled ter teniška igrišča so oddaljena 3km.

Gostje lahko na območju hiše uporabljajo brezplačni brezžični dostop do interneta.

Preverite cene, proste termine in rezervirajte ->

 poreč

Drugi apartmaji na Bledu

Predhodna objava